На фона на развода Britney Spears планира да си купи кон

17 август 2023
Britney Spears
Снимка от Instagram

Нищо не може да сломи духа на Britney Spears. Дори някакъв си развод. 

Малко след като американските медии разпространиха новината, че със съпруга ѝ Sam Asghari се разделят, според онлайн изданията той вече е подал документи за развод. Освен това е поискал повече пари, отколкото е предвидено да получи в предбрачния им договор, за да запази тайните ѝ. Посочил е като причина обичайното "непреодолими различия", а за дата на раздялата - 28-и юли. 

На този фон бившата поп принцеса публикува в Instagram своя снимка на плажа, яхнала кон.

"Скоро ще си купя кон 🐴 !!! Толкова много възможности има, че ми е малко трудно!!! Конче с име Sophie или друго с името Roar 🐎 ??? Не мога да реша”, написа тя към кадъра. 


 
Според източник на Page Six Asghari е заплашил, че ако не получи повече пари ще разкрие "изключително срамна" информация за Britney. Тя обаче е наела известния адвокат по бракоразводни дела Laura Wasser, която представлява и Кim Kardashian, Johnny Depp, Kevin Costner и Joe Manganiello.
 
За 41-годишната Spears това е трети неуспешен брак. Тя беше омъжена за Jason Alexander за цели 55 часа през 2004 г. По-късно същата година се венча за Kevin Federline, с когото пък се разведоха след 3 години. От бившия танцьор звездата има две момчета - Sean Preston на 17 г. и Jayden на 16 г.

Новини