Неочаквана колаборация: Backstreet Boys и Drake

Социалните мрежи полудяха по изпълнението

05 юли 2022
social
Снимка от facebook

Backstreet Boys и Drake направиха най-изненадващата колаборация на десетилетието.

Канадският рапър се появи неочаквано на сцената на концерта на групата в родния му град Торонто. Петимата членове на бандата го представиха като "почетния шести член" на състава, който стана популярен през 90-те години на миналия век.

Drake излезе пред публиката в края на шоуто, част от световното турне "DNA" на групата, и разказа защо техният хит от 1999 г. “I Want It That Way” е толкова специален за него. 

“Когато бях на 13 години, на моята Бар мицва, за първи път в живота ми момичето, в което бях влюбен, дойде при мен докато звучеше една от най-великите песни на света и ме покани на танц", обясни изпълнителят на десетилетието. По думите му това е бил моментът, в който за първи път е почувствал признание, а също и че е имал възможност "да бъде готин".

"Представяте ли си ако може да ме види сега, разбирате ли за какво говоря?", възкликва Drizzy преди с групата да изпълнят песента, в която той се включва от време на време с вокали, а те добавят части от неговия хит от 2013 г. “Hold On, We’re Going Home”.

Музикантите официално не обясниха как се е стигнало до появата на Drake на сцената, но източник е казал пред Variety, че Kevin Richardson срещнал случайно рапъра в ресторант в Торонто, където бил на вечеря, и останалото е история.

След концерта канадецът публикува кратко видео от изпълнението в Instagram и написа "Когато тя каже, че приключила с мъжете от това поколение и ме попита защо живея сам...".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от champagnepapi (@champagnepapi)

Турнето на Backstreet Boys стартира през 2019 г., но беше сложено на пауза заради пандемията. Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean и Kevin Richardson рестартираха концертите през февруари тази година.

Финалът ще бъде през март 2023 г. в Нова Зеландия.

Новини