Няма да има ново отлагане за "Приятели"

Снимките на специалния епизод вече са започнали

12 Февруари 2021
social
Снимка от instagram

"Приятели" се завръщат на малкия екран през пролетта. От канала HBO Max обявиха, че световната пандемия няма да отлага повече представянето на специалния епизод, а снимките към него вече са започнали.

Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer и Matt LeBlanc се събират за първи път пред камера от 2004 г. насам. Самият епизод ще се състои от голямо интервю със звездите от култовия ситком. Ще бъдат представени и предварително заснети сцени, като тяхното съдържание към момента все още се пази в тайна.

COVID-19 е променил начина, по който ще бъде заснета серията, потвърдиха от стрийминг платформата, която ще излъчи новите "Приятели". Въпреки това актьорите ще са действително на едно място и няма да бъдат разделяни като част от противоепидемични мерки.

Специалният епизод трябваше да бъде представен миналата година, но коронавирусът отложи плановете на HBO Max. Според източници, запознати с продукцията, ако рейтингът на новата серия е достатъчно висок, може да бъде поръчан цял нов сезон, в който в крайна сметка отново да видим и самите герои - Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос.

Новини