No Doubt вече репетират за Coachella

01 април 2024
Gwen Stefani
Снимка от ANIMATO MUSIC / UMG / YU TSAI

No Doubt вече репетират за предстоящото си събиране за музикалния фестивал Coachella и показаха на феновете как върви сработването им. 

През януари беше обявено, че за събитието през април членовете на състава ще излязат на сцена заедно за първи път от 2015 г.

Фронтдамата на бандата Gwen Stefani сподели видео в Instagram от подготовката за шоуто, което първо показва как тя танцува, а след това тя взема камерата и я доближава по отделно към всеки от колегите си. 

Друго видео в акаунта на групата в X/Twitter показва как те се събират и започват репетициите. 

"Вижте ни! Отново го правим!", казва Stefani в клипчето. "Не знаех, че толкова много спомени ще нахлуят през тези врати. Много е странно. Имаме много спомени". 

По-рано певицата каза, че събирането им е станало много бързо, а бурните положителни реакции на феновете за него им действат вдъхновяващо. 

След обявяването на участието на No Doubt на Coachella се появиха слухове, че групата ще направи и турне, но според източници на Billboard това едва ли ще се случи, а дори и да се случи, мащабите ще малки, защото в противен случай ще попречи на плановете на Stefani да издава нова музика самостоятелно. 

Последният албум на No Doubt, "Push and Shove", излезе през 2012 г. А последният солов проект на Stefani, "This Is What the Truth Feels Like", се появи през 2016 г. 

Фестивалът Coachella ще се проведе от 12 до 21 април.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини