NSYNC се готвят за турне за първи път от 20 години

01 април 2024
NSYNC
Снимка от БГНЕС

Отново се заговори за турне на NSYNC, което би било първо за групата от над 20 години. 

Съставът се събра няколко пъти по различни поводи през последните няколко месеца. Първо записаха песента "Better Place" за саундтрака на анимацията "Тролчета: Бандата се събира" и излязоха на сцената на наградна церемония, за да връчат една от статуетките. NSYNC са заедно и в песента "Paradise" от новия албум на Justin Timberlake.

Сега според запознати се правят планове за концерти на групата, които да се проведат след турнето на Timberlake "Forget Tomorrow". 

Източникът на в. The Sun казва, че след като от групата наблюдавали какъв успех има турнето на техните колеги Backstreet Boys през последните години, са се вдъхновили да разгледат възможностите да последват техния пример. 

Миналата година Lance Bass говори за новите проекти на NSYNC и призна, че групата, в която влизат още JC Chasez, Chris Kirkpatrick и Joey Fatone, не е предполагала колко радостни ще са феновете от събирането им. 

“Красиво е. Да сме на тази възраст и феновете да са все така ентусиазирани, това е сбъдната мечта... Беше много емоционален момент да се съберем отново в студиото". 

Във връзка с плановете за турне тогава Bass каза, че нямат планове към момента, но не изключват възможността. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини