След 10 години пауза NSYNC отново пяха заедно на живо

14 март 2024
NSYNC
Снимка от БГНЕС

*NSYNC отново са заедно и пяха като група на живо за първи път от над 10 години.

Една от любимите бой банди от 90-те години изненадаха публиката на концерта на Justin Timberlake в Лос Анджелис на 13 март и направиха първото си изпълнение от 2013 г. 

Chris Kirkpatrick, Lance Bass, Joey Fatone и J.C. Chasez се присъединиха към Timberlake и заедно представиха за първи път на живо новата си песен "Paradise". В допълнение те зарадваха феновете с три от най-големите си хитове: "Bye Bye Bye", "Girlfriend" и "It’s Gonna Be Me". 

Участието снощи идва след упорити слухове за събирането на *NSYNC, след като те се появиха заедно на церемонията за Видеомузикалните награди на MTV миналата година, където връчиха статуетка на Taylor Swift. Изявата им съвпадна с излизането на песента им "Better Place", записана за саундтрака на анимацията "Тролчета: Бандата се събира" - първото им ново парче от над 20 години.

Преди това *NSYNC се събраха през 2018 г. на церемонията за откриване на звездата им на Алеята на славата в Холивуд. 

Последният път, когато групата пя заедно, беше през 2013 г., когато членовете се включиха в шоуто на Timberlake на сцената на Видеомузикалните награди на MTV след като той получи наградата . Тогава той получи специалната награда "Video Vanguard". 

"Paradise" е записана за новия албум на Justin Timberlake, "Everything I Thought It Was", който излиза утре. 

Въпреки събирането обаче, засега от групата нямат планове за още нови проекти заедно, а Timberlake скоро ще тръгне на световно турне за представяне на новия си албум.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини