Освиркаха Chris Brown на Американските музикални награди

Певецът пък обвини организаторите, че са отменили изпълнението му на церемонията

21 ноември 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Chris Brown обвини Американските музикални награди, че са отменили негово изпълнение в чест на покойния крал на поп музиката Michael Jackson и по повод 40-ия юбилей от излизането на неговия албум "Thriller".

Изпълнителят съобщи за това в Instagram пост преди церемонията. Той публикува видео, в което заедно с екип танцьори репетират хореография под звуците на вечните хитове на музикалната легенда. В коментарите Brown каза, че не знае какви са причините за решението на организаторите. Те пък на този етап не са отговорили на твърденията му.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BROWN (@chrisbrownofficial)

Chris беше номиниран за любим ар-енд-би изпълнител, но не отиде на церемонията заради ситуацията. Kelly Rowland обяви, че той печели наградата в категорията, при което в залата се разнесоха недоволни възгласи и освирквания от публиката. Певицата помоли феновете да се успокоят и прие наградата от негово име, поздрави го и каза, че ще му я връчи лично.  

Феновете от години изпитват смесени чувства към Brown. Всичко започна през 2009 г., когато той беше обвинен, че е ударил тогавашната си половинка Rihanna. 

 

Новини