Pink падна по стълбите заради Витлеемската звезда

Певицата била приета по спешност в болница с фрактура на глезена

21 декември 2020
social
Снимка от Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Pink пострада в дома си. В събота певицата се затичала по стълбите, препънала се и паднала, а резултатът е фрактура на глезена, заради която се е наложил престой в болницата. Звездата сподели селфи от болничната стая в социалните мрежи с ироничния коментар, че даровете на 2020-а просто нямат край. Тя обясни, че искала да види рядкото небесно явление известно като Витлеемска звезда и не само, че се наранила, но и сбъркала датата. 

"Като че ли да преболедувам ковид не беше достатъчно за тази отвратителна година!”, написа Pink с ирония, “Махнаха ми конците, след като се порязах докато подсушавах чаша за вино, това мина добре. После се възстанових от първата си стафилококова инфекция, която хванах незнайно откъде (вик за помощ?) (дясното ми коляно беше самотно?), затова си помислих защо пък да не си направя и фрактура на глезена! По-късно тази вечер ще се напъхам в сурово пиле, за да проверя какво е да хванеш салмонела! Подаръците на 2020-а нямат край…”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от P!NK (@pink)

Изпълнителката на “Just Like Fire”, чието истинско име е Alecia Beth Moore, обясни последния си инцидент така: “Затичах се надолу по стълбите, защото исках да видя Коледната звезда! Ха! Оказа се, че тя ще се появи на 21-и”. Тя все пак завърши оптимистично публикацията си: “Весели празници на всички! Кой иска коктейл!”. 

По-рано тази година 41-годишната Pink и нейният син се заразиха с коронавируса, после тя изкара стафилококова инфекция и получи няколко шева, след като се поряза на счупена чаша. 

Новини