Почина любим актьор от сериала "Хавай 5-0"

22 юни 2024
Hawaii
Снимка от pixabay

На 56 години почина един от актьорите от сериала "Хавай 5-0", изиграл симпатичния хаваец Камекона, който готвеше всичко със скариди - Taylor Wily.  

Хавайската знаменитост Lina Girl Langi, която е близка приятелка на Wily и семейството му, съобщи за смъртта му в лайфстайл шоуто си "Island Life Live" в четвъртък. 

"С натежало сърце споделям новината, че почина една хавайска знаменитост и семеен приятел. Taylor Wily, бивш състезател по борба, MMA боец и актьор си отиде в Хърикейн, Юта".

Вторият водещ в предаването Davey D описа Wily като един от най-милите и добри хора, които познава. 

Langi не каза как е починал актьорът. 
 

Wily е роден в Хонолулу през 1968 г. и започва кариерата си като състезател по сумо под името Такамишу. Има редица спечелени мачове. В някакъв момент започва да се занимава с актьорство, като първоначално е само статист в различни продукции, включително оригиналния сериал "Магнум". 

След няколко малки роли във филми получава възможността да играе Камекона в хитовия сериал "Хавай 5-0", който се излъчваше от 2010 до 2020 г. Става симпатичен на зрителите и остава в поредицата за цели 171 епизода. Героят му след това се премести в новия сериал "Магнум". 

Редица негови приятели и колеги, включително продуцентът на "Хавай 5-0" и "Магнум" Peter Lenkov, изразиха съболезнования в социалните мрежи.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини