Поредната жертва на хвърлянето на предмети по звездите е Florence Pugh

04 декември 2023
Florence Pugh
Снимка от БГНЕС

Florence Pugh се превърна в поредната жертва на практиката за хвърляне на предмети от фенове по звездите. Оказва се, че опасното действие все още се практикува, въпреки многобройните призиви за прекратяването му, и освен това вече не е ограничено само до изпълнителите по време на музикални изяви. 

Актрисата позираше пред публиката с колегите си от филма "Дюн: Втора част" по време на събитието Comic-Con в Бразилия в неделя. Заедно с нея бяха Timothée Chalamet, Austin Butler и Zendaya, както и режисьорът Denis Villeneuve. И докато всички те стояха прегърнати в полукръг на сцената, неизвестен предмет удари 27-годишната Pugh в лицето. От кадрите в социалните мрежи се вижда, че ударът е опасно близо до окото ѝ. Реакцията на актрисата беше на болка и изненада, също толкова объркани и шокирани бяха и колегите ѝ. 

След като се разпространиха видеа от инцидента, много потребители на социалните мрежи изразиха възмущението си от поведението на човека, който е хвърлил предмета. За щастие изглежда, че звездата не е пострадала сериозно. 

Опасната практика да се хвърлят предмети по сцената често се появява в заглавията през последните месеци заради поредния случай на уцелен в лицето изпълнител. Хората замерват любимите си звезди с какво ли не - от цветя и плюшени играчки до телефони, сутиени и дори храна.  

Последният подобен случай е от миналия месец. Taylor Swift свиреше на пиано и пееше на един от концертите си в Аржентина, когато предмет падна близо до нея, като за малко пропусна главата ѝ. Тогава певицата се обърна към феновете и ги призова да не хвърлят предмети по сцената, защото това е опасно не само за нея, но и за целия ѝ екип.

Новини