Предстои война за туптящото сърце на Пандора

Излезе нов трейлър на "Аватар: Природата на водата"

02 ноември 2022
social
Снимка от Forum Film Bulgaria

20th Century Studios пусна нов трейлър на “Аватар: Природата на водата”, само няколко седмици преди премиерата на дългоочакваното продължение на мегахита на James Cameron, насрочена за 16-и декември.  

В новата продукция ще се завърне героят на Stephen Lang, полковник Куорич, който изглежда е съживен под формата на аватар от народа На’ви на планетата Пандора. Той отново ще влезе в конфликт с Нейтири (Zoe Saldaña) и нейния партньор Джейк Съли (Sam Worthington).

Сюжетът на филма се развива десетилетие след събитията в оригинала, поставени през 2154 г. Джейк и Нейтири вече се радват на семейство и имат деца - Нетеям (Jamie Flatters), Ло’ак (Britain Dalton), Туктири (Trinity Bliss) и Кири (Sigourney Weaver, която се завръща в продукцията, но с нова роля).

“Историята е за семейството, за това как нашите семейства се опитват да останат заедно и за това до къде можем да стигнем, за да се защитим един друг и мястото, в което живеем”, заяви Weaver пред Variety. “Базира се до голяма степен на семейството на James Cameron и неговата радост като част от него, но също така е и за това колко уязвими ставаме, когато имаме деца”.

Сред новите попълнения за продължението са Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco и Jemaine Clement.

Трейлърът показва спиращи дъха гледки към подводния свят и напомня за впечатляващите умения, които актьорите са придобили по време на снимките на филма, за да задържат дъха си по-дълго време под вода. За целта те са работили със специалисти. По-рано в интервю Saldaña разкри, че нейният личен рекорд е 5 минути.

 

 

 

Новини