"Приятели" се събират през август

Ако ситуацията с коронавируса позволи

20 юни 2020
social
Снимка от Warner Bros. Television

"Приятели" ще се съберат отново през август, потвърди една от създателките на култовия сериал. Марта Кауфман заяви, че ако всичко е наред и няма втора вълна на разпространение на коронавируса снимките на специалния епизод на поредицата ще могат да започнат.

Продукцията няма да е продължение на историята и ще бъде без сценарий. Плановете за събиране на актьорите от сериала бяха обявени през февруари. Снимките трябваше да се случат в края на март, за да е готово предаването за стартирането на новата видеострийминг платформа НВО Мах, която купи правата за излъчване на всички епизоди на "Приятели". Пандемията обаче обърка графика.

Събирането на "Приятели" се отлага до края на лятото

Студиото, в което ще се снима специалният епизод, е същото, в което Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Мат ЛеБланк и Матю Пери играят "приятели" в продължение на десет години между 1994 и 2004 г. Собственост е на "Уорнър Брос" и се намира в Бърбанк, Калифорния.

„Ако всички са в готовност и спазваме протоколите, ще можем да направим добро шоу, което да заснемем някъде в средата или в края на август“, допълва Кауфман.

Jennifer Aniston подобри рекорд на Гинес

Това ще бъде първото предаване, което ще събере пред камера шестимата приятели. Ако всичко е наред, се очаква специалният епизод да е готов за Деня на благодарността в САЩ, 26-и ноември.

Новини