“Професия блондинка 3” получи дата за премиера

А звездите от лентата се събраха на виртуална среща

22 октомври 2020
social
Снимка от facebook

Адвокат Elle Woods се завръща в съдебната зала. Третото продължение на комедията “Професия блондинка” получи официална дата за премиерата и тя ще е през май 2022 г.

От появата на първия филм минаха цели 20 години, но блондинката в ярки розови дрехи и завършила право в Харвард продължава да вълнува феновете.

Съобщението за датата за новия филм беше направено в деня, в който звездите от оригинала Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Jennifer Coolidge и още членове на екипа се събраха на виртуална среща, за да обсъдят отпечатъка, който продукцията е оставила в историята на киното. Според Reese нейната героиня е вдъхновила много хора да вярват повече в себе си. 

"От всички филми, които съм направила, този, за който се говори най-много, е “Професия блондинка”, казва Reese в разговора с колегите си, “И мисля, че това е заради Elle Woods. Мисля, че тя вдъхнови хората да вярват повече в себе си. Тя знае коя е и винаги се опитва да види най-доброто в другите”.

Elle е била вдъхновение и за самата актриса, като я е научила да бъде по-отворена към света и новото, да бъде адвокат на самата себе си, но и на други хора.  

Събирането на актьорите е част от инициатива на благотворителната организация “World Central Kitchen”, която доставя храна на служителите на първа линия и на семейства в нужда по време на пандемията от COVID-19 на територията на САЩ. 

Новини