The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
“Пръстените на силата” с рекорден брой зрители
“Пръстените на силата” с рекорден брой зрители
Снимка: БГНЕС
“Пръстените на силата” с рекорден брой зрители Понеделник, 05.09.2022 г., 15:10 ч. Премиерата на първите два епизода на конкурента на “Домът на дракона” се състоя в петък

Сериалът “Властелинът на пръстените: Пръстените на силата”, който се конкурира с “Домът на дракона” за вниманието на феновете на фентъзи жанра, отбеляза рекорд още с премиерата си.

Първите два епизода за историята на Средната земя са гледани от 25 милиона зрители по света в първите 24 часа от пускането им в стрийминг платформата на милиардера Jeff Bezos, съобщиха оттам. Това е най-доброто начало за нова поредица в историята на услугата. Отзивите за най-скъпия сериал сниман някога са смесени, като най-големите критики идват от феновете на романите на писателя Толкин. Все пак дори и те признават, че визуално продукцията е на изключително високо ниво. 

Първият сезон ще има 8 епизода и се очаква да бъдат заснети още четири продължения. Очакванията са бюджета да достигне 1 милиард долара, като само за началния сезон са похарчени 465 милиона. 

Коментари