Първи тийзър на новия филм с Jennifer Lopez

"Омъжи се за мен" вече има и насрочена дата за премиера

15 септември 2020
social
Снимка от facebook

Новият филм на Jennifer Lopez с участието на Maluma вече има дата за премиера. Романтичната комедия “Омъжи се за мен” ще се появи в кината точно за празника на влюбените Свети Валентин през 2021 г.

В интернет беше публикуван и кратък тийзър на продукцията. Освен J.Lo в нея участват Owen Wilson и Sarah Silverman, а за колумбийската латино звезда Maluma това ще е дебют в киното.

Това ли е булчинската рокля на Jennifer Lopez?

Филмът е базиран на графичния роман на Bobby Crosby и е описан като “модерна любовна история за знаменитостите, брака и социалните мрежи”. Lopez играе ролята на музикалната сензация Kat Valdez, която се съгласява да стриймва на живо сватбата си с нейния колега Bastian, в чиито образ влиза Маluma. А целта е да се повишат продажбите на техния дуетен сингъл "Marry Me", малък откъс от който чуваме в тийзъра. Докато тече излъчването на сватбата обаче Kat разбира, че нейният бъдещ съпруг й изневерява, и в емоционален момент решава да се омъжи за случаен човек от зрителите - разведеният учител по математика Charlie Gilbert (Owen Wilson), който бил доведен на сватбата от дъщеря си. Както се случва в подобни филми, в крайна сметка между двамата се заражда истинска любов.

“Омъжи се за мен” включва оригинална музика от Lopez и Maluma.

Новини