Rihanna стана мама

Звездата е родила първото си дете в болница в Лос Анджелис

19 май 2022
social
Снимка от instagram

Rihanna вече може да прибави майчинството сред множеството си житейски успехи.

Звездата е родила първото си дете от рапъра A$AP Rocky. Бебето е момченце и се е родило на 13-и май в Лос Анджелис, съобщава TMZ. 

Новината за бременността на Rihanna беше съобщена първо от Page Six през януари, след като се появиха снимки на 34-годишната певица и бизнесдама, направени докато тя се разхожда в Харлем заедно с една година по-младия от нея рапър. На кадрите звездата носеше розова връхна дреха, разкопчана на корема ѝ, за да се вижда наедрелия ѝ корем.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri)

Според източник на ET A$AP е бил с половинката си по време на раждането и семейството вече е у дома и си почива. Двамата планират скоро да отидат в Ню Йорк, за да запознаят бебето със семейството на рапъра, а Rihanna се надява и нейните роднини от Барбадос да успеят да се присъединят.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri)

Засега няма официално потвърждение от звездите за раждането. 

Rihanna и A$AP са двойка от 2020 г., а преди това бяха дългогодишни приятели и медиите често ги подозираха в по-близки отношения. През май 2021 г. A$AP на потвърди слуховете официално, като нарече Rihanna "любовта на живота ми" в интервю за сп. GQ.

"Връзките са много по-хубави, когато имаш Единствената", каза той пред изданието и добави "Тя вероятно се равнява на милиони други жени. Мисля, че когато знаеш, знаеш. Тя е Единствената".

Rihanna отдавна говори за това, че иска да бъде майка някой ден. В интервю за сп. Vogue още през 2018 г. тя сподели, че няма да може да свали очи от детето си и ще трябва да я карат насила да си наеме бавачка.

През март 2020 г., пред британския Vogue звездата сподели, че иска да има три или четири деца преди да навърши 42 години, независимо дали ще има връзка с някого или ще се справя сама.

 

Новини