Robbie Williams: "Не можете да спрете Коледа"

Певецът изненада с нов празничен сингъл “Can't Stop Christmas”

20 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Robbie Williams безгрижно се шегува с пандемията в новата си коледна песен “Can't Stop Christmas”.Парчето беше изненадващо пуснато днес и в него изпълнителят размишлява над една меко казано странна година, която беше белязана от глобалната здравна криза.

В текста се пее за Дядо Коледа, който е на шейната, но сега е на две метра разстояние, и за това, че чорапите и дезинфектанта са идеални подаръци. Robbie се оплаква и от скуката по време на блокадата, въпреки че едва ли му е скучно в компанията на четирите му деца(Theodora на 8 г., Charlton на 6 г., Colette на 2 г. и Beau на 9 месеца) и съпругата му Ayda Field.

Сингълът е част от новото двойно издание на албума на изпълнителя от миналата Коледа “The Christmas Present”, в който участват и сър Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum и Tyson Fury.

Преди дни беше обявено, че премиерата на новия албум на Williams се отлага заради пандемията. Певецът бил готов да се върне на работа в студиото, но новите ограничения за пътуване заради вируса са му попречили. 

Новини