Robbie Williams разпали отново враждата си с Noel Gallagher

09 юли 2024
Robbie Williams
Снимка от БГНЕС

Robbie Williams разпали отново враждата си с Noel Gallagher.

Певците са в лоши отношения откакто през 2000 г. Noel описа Robbie като "онзи дебелия танцьор от Take That" на наградите БРИТ.

Този уикенд Robbie пя на фестивал в Хайд Парк в Лондон и зад сцената беше поставил картонено копие на Noel. На видео се вижда как Robbie потупва фигурата на Noel по главата, с което изглежда се подиграва на ръста му, след което излиза на сцената и започва шоуто. 

Вече пред публиката Robbie изпълни хита на Oasis "Don't Look Back in Anger".

Преди две години изпълнителят на "Angels" говори за бурните си отношения с Oasis и каза, че в пика на славата си те са били просто "гигантски хулигани". 

"Това отчасти е заради моята състезателна природа. Но освен това те бяха и гигантски хулигани спрямо цялата индустрия, към всички в нея. И това не ми хареса. И много от това все още остава в мен. Вероятно вече са различни хора, но все още има част от мен, която си казва: „Те са отвратителни хулигани. Не харесвам хулиганите", каза той.

Robbie има история и с двамата братя Gallagher. През 1998 г. той е сгоден за певицата на All Saints, Nicole Appleton. Двамата се разделиха, след като Nicole направи аборт и по-късно тя роди бебе от Liam. Двамата се ожениха, но се разделиха пет години по-късно през 2013 г. Синът им Gene сега е на 22 години.

„Страхотното на това да си фен на Oasis е, че когато Liam излезе със страхотен албум, мога да бъда фен“, каза Robbie през 2022 г. „Страхотното на това да не ги понасяш е, че когато не издадат добър албум, аз съм щастлив. Печеля и в двата случая“.

Във фестивала в Хайд Парк предстои да участват също Stevie Nicks (12 юли) и Kylie Minogue (13 юли).

Magic - Музиката, която обичаш

Новини