The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
С нежно и стилно изпълнение Виктория е на финал
С нежно и стилно изпълнение Виктория е на финал
Снимка: instagram
С нежно и стилно изпълнение Виктория е на финал Петък, 21.05.2021 г., 01:37 ч. "Направихме го заедно!", написа българската представителка на Евровизия 2021

Виктория се класира за големия финал на Евровизия 2021. Българката попадна сред десетте победители от втория полуфинал на песенния конкурс на Европейския съюз за радио и телевизия.

Певицата изпълни изключително емоционално песента си "Growing Up Is Getting Old" и предизвика вълна от аплодисменти и одобрителни викове. Тя излезе под номер 13, а изпълнението ѝ беше изключително нежно и стилно.

Останалите държави, които продължават към финала на конкурса, са Албания, Сърбия, Молдова, Португалия, Исландия, Сан Марино, Швейцария, Гърция и Финландия.

Във финалната вечер на Евровизия 2021 ще се състезават 20-те победители от двата полуфинала, домакинът Нидерландия, както и представителите на държавите от Голямата петорка - Великобритания, Франция, Италия, Германия и Испания.

Тазгодишният победител ще стане ясен в събота, 22-и май, от 22 часа. Шоуто зрителите ще могат да проследят по БНТ 1 или в официалния канал на Евровизия в YouTube.

А ето и какво написа Виктория в профила си в Instagram малко след победата тази вечер:

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от VICTORIA (@victoriageorgievaofficial)

Коментари