The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Sam Asghari коментира филма за Britney Spears
Sam Asghari коментира филма за Britney Spears
Снимка: facebook
Sam Asghari коментира филма за Britney Spears Вторник, 09.02.2021 г., 14:54 ч. Приятелят на звездата благодари на феновете за любовта и подкрепата

Приятелят на Britney Spears коментира новия документален филм за певицата. Sam Asghari каза, че ще продължи да подкрепя звездата за постигане на мечтите й, след като в САЩ беше излъчена продукцията "Да натопиш Britney Spears".

Филмът проследява кариерата на поп звездата и движението #FreeBritney, което се обяви срещу попечителството над изпълнителката от страна на нейния баща, което е в сила от 2008 г. Според правната система в САЩ бащата на Spears и адвокат имат законово право да взимат важни решения за нейния живот, финансовите й средства и бизнес проекти, дори за някои лични въпроси.

Asghari заяви пре сп. "People": “Винаги съм искал най-доброто за моята по-добра половинка и ще продължавам да я подкрепям, докато тя преследва мечтите си и твори бъдещето, което иска и заслужава. Благодарен съм за любовта и подкрепата, които тя получава от феновете си от целия свят и се надявам да имаме едно нормално, невероятно бъдеще заедно".

Музикални звезди също се изказаха в подкрепа на Britney след излъчването на документалния филм. Kacey Musgraves коментира: “Сърцето ми е с нея. Тя винаги е била голямо вдъхновение за мен, включително в детството ми. Надявам се да получи втори шанс".

Garbage също споделиха мнението си за лентата в Twitter: "Гледахме "Да натопиш Britney Spear" и трябва да кажем, че има нещо МНОГО странно, нещо много грешно се случва. #FreeBritney".

Вокалистката на Paramore, Hayley Williams, написа: “Нито една изпълнителка в днешно време не бива да търпи буквалното издевателство на личността й от страна на медиите/обществото/крайните женомразци. Публичното говорене за психичното здраве никога нямаше да бъде това, което е днес, ако тя не беше платила тази жестока цена". 

Миналата година съдът продължи срока на попечителството на Jamie Spears над известната му дъщеря, след като тя загуби делото за премахване на контрола над живота й. Britney e под законовата опека на баща си, откакто тя преживя психически срив през 2008 г.

Коментари