Заваляха поздрави към Britney Spears

Включително от бившия ѝ съпруг

12 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Paris Hilton поздрави Britney Spears за бременността. 

В публикация в Instagram в понеделник певицата разкри, че очаква първото си дете от Sam Asghari. Тя получи множество съобщения с поздрави, едно от които от нейната дългогодишна приятелка Paris, която написа “Поздравления, сестричке! Много се вълнувам за теб! Обичам те”. 

Сред другите звезди, които коментираха щастливата новина бяха Iggy Azalea, Tess Holliday и дори бащата на другите две деца на Britney, Kevin Federline, с когото бяха женени между 2004 г. и 2007 г. Той я поздрави чрез изявление, направено от неговия адвокат. 

Бъдещият татко Sam Asghari сподели в социалните мрежи рисунка на двойка лъвове с малкото им лъвче и сподели радостта си от предстоящото вълнуващо събитие в живота му: “Бракът и децата са естествена част от една силна връзка, пълна с любов и уважение. Бащинството е нещо, което винаги съм очаквал с нетърпение и което не приемам с лека ръка. Това е най-важната работа, която ще имам в живота си”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sam Asghari (@samasghari)

Двойката се сгоди през септември миналата година, малко преди попечителството над певицата да бъде прекратено от съда. В публикацията, в която обяви бременността си, тя нарича Asghari “моят съпруг”, заради което се предполага, че двамата тайно са сключили брак.

 

 

Новини