Scarlett Johansson и Disney се разбраха

Актрисата заведе дело срещу студиото заради пропуснати финансови ползи във връзка с разпространението на филма "Черната вдовица"

01 октомври 2021
social
Снимка от БТА

Scarlett Johansson прекрати делото, което заведе срещу Disney за нарушение на договора й с филмовата компания. Актрисата обвини студиото, че е понесла финансови загуби за милиони заради пускането на филма с нейно участие “Черната вдовица” едновременно в кината и в стрийминг платформата на компанията.

“Радвам се, че с Disney изгладихме отношенията си. Много се гордея с работата, която сме вършили заедно през годините и винаги съм харесвала много нашата творческа връзка с екипа. Нямам търпение да продължим съвместната си дейност в бъдеще”, заявява Johansson в изявление по повод споразумението, за което не се разкриват никакви подробности засега. 

Scarlett Johansson съди Disney заради “Черната вдовица”

Alan Bergman, директор по съдържанието в Disney Studios Content, коментира пред ET: "Много съм доволен, че със Scarlett Johansson успяхме да постигнем споразумение по отношение на “Черната вдовица”. Винаги сме ценяли високо нейния принос за киновселената на Marvel и нямаме търпение да работим заедно по нови проекти, включително по филма на Disney “Кулата на ужасите””. Става дума за продукция, посветена на популярна атракция в увеселителния парк Disneyland. Плановете за филма бяха разкрити през юни тази година. Johansson беше ангажирана за проекта като актриса и като продуцент чрез нейната продуцентска компания. 

Новини