Selena Gomez е първата жена с 400 милиона последователи в Instagram

20 март 2023
Selena Gomez
Снимка от БГНЕС

Selena Gomez изрази благодарността си, след като стана ясно, че тя е първата жена в Instagram, която е преминала границата от 400 милиона последователи. Звездата от сериала “Само убийства в сградата”, която преди по-малко от месец се превърна в най-следваната жена в приложението, отбеляза новото си постижение с носталгична публикация, включваща серия от снимки от нейни стари концерти в компанията на верните ѝ фенове. Към кадрите тя написа, че би искала да може да прегърне всичките си 400 милиона последователи. 

Суперзвездата на футбола Cristiano Ronaldo остава най-следваната личност в приложението с 563 милиона фенове. След него е конкурентът му, който спечели световната купа от Мондиала в Катар с отбора на Аржентина, Lionel Messi, който пък има 443 милиона последователи.

Предишната публикация на Gomez беше с нейна снимка без грим, към която беше написала “Violet Chemistry” - заглавието на една от песните в новия албум на Miley Cyrus “Еndless Summer Vacation”.

Изпълнителката на “Lose You to Love Me” се завърна в Instagram през януари след 4-годишна пауза, през която беше отстъпила контрола върху профила си на своя екип. Тогава тя обясни, че е изтрила социалната мрежа от телефона си заради негативното отражение на платформата върху менталното ѝ здраве. 

Новини