Шпионски трилър само с жени от Simon Kinberg

В "355" участват звезди като Jessica Chastain, Lupita Nyong’o и Penelope Cruz

07 октомври 2020
social
Снимка от twitter

Излезе първи трейлър на шпионския трилър само с жени в главните роли със звучното заглавие “355”. Звездният актьорски състав включва Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Fan Bingbing и Penelope Cruz.

От студиото Universal Pictures, коeто стои и зад филмовата поредица за Джейсън Борн, са си поставили амбициозната задача да представят филма в кината на 15 януари 2021 г., въпреки масовото отлагане на далеч по-мащабни продукции през последните седмици заради продължаващата пандемия и на фона на прогнозите за влошаване на ситуацията с коронавируса през зимните месеци. Поради тази причина под трейлъра на филма в YouTube се заредиха доста шеговити коментари.

Лентата проследява екип от жени от разузнавателните служби на различни държави, които се събират в опит да предотвратят инцидент, който заплашва да хвърли света в пълен хаос.

Групата тайни агенти нарича себе си “355” неслучайно - това е кодовото име на неизвестна жена шпионин от времето на Американската революция.

Преди да излезе трейлърът на филма, бяха публикувани индивидуални постери на героините, които представят агенции от САЩ, Великобритания, Колумбия, Германия и Китай. Още тогава някои фенове критикуваха избора на Cruz като представителка на Колумбия, защото актрисата е от испански произход.

Режисьор е Simon Kinberg, който е написал и сценария заедно с Theresa Rebeck. Идеята за женски шпионски филм хрумнала на Chastain докато с Kinberg снимали “Х-мен: Тъмният феникс”.

Трейлърът е озвучен от хита “Run This Town” на JAY-Z с Rihanna и Kanye West.  

Новини