След 10 месеца годеж: Avril Lavigne и Mod Sun се разделиха

22 Февруари 2023
Avril Lavigne Mod Sun
Снимка от БГНЕС

Avril Lavigne и Mod Sun са отменили годежа си. Според източници на сп. People, музикантите се разделят 10 месеца, след като обявиха, че са сгодени. 

Приятел на Mod Son твърди пред ET, че изпълнителят му е казал, че са били заедно до преди три дни, когато той е тръгнал на турне, и ако нещо се е променило оттогава, за него това е нова информация. 

Близък на Avril обаче е заявил, че "Avril и Mod Sun са скъсали” и са отменили годежа. Нещата между тях не вървяли от известно време и тя осъзнала, че той не е подходящ за нея. По неговите думи Mod Sun “определено” знае за края на отношенията им. 

Сайтът TMZ първи публикува новината за раздялата. 

Слуховете се появиха на фона на папарашки снимки в таблоидите, на които Lavigne прегръща рапъра Tyga, след като двамата са били заедно на вечеря. Според някои издания обаче, двамата са само приятели и трета страна не е замесена в раздялата с годеника ѝ. 

За последно Avril и Mod Sun бяха на публично място заедно на парти преди наградите “Грами” в Лос Анджелис в началото на месеца. 

Avril срещна Mod Sun, чието име рождено име е Derek Ryan Smith, през януари 2021 г. и двамата издадоха заедно сингъла “Flames”. Месец по-късно се появиха слухове, че са двойка, а през април миналата година двамата обявиха годежа си. 

Новини