След танцьор и манекен, Madonna избра боксьор за ново гадже

03 март 2023
Madonna
Снимка от Facebook

Мадона излиза с 29-годишния боксьор Джош Попър, съобщава Daily Mail, позовавайки се на вътрешни лица. Твърди се, че от седмици Джош тренира едно от децата на Мадона в "Bredwinners gym" в Ню Йорк.

В миналото Попър беше футболист и на няколко пъти се опита да влезе в Националната футболна лига, но не се класира. Той отказва да коментира връзката с певицата, но сподели снимки в профила си в Instagram, с които показа, че е получил подкрепа от Мадона на един от своите мачове. На кадрите той и момчетата от неговия екип позират с поп-иконата.

Преди това Мадона имаше няколкогодишна връзка с танцьора Ахламалик Уилямс, който е с 36 години по-млад от нея. След като се раздели с него в началото на миналата година, тя започна да излиза с 23-годишния моден модел Андрю Дарнъл. За раздялата на певицата с Дарнъл стана известно в края на миналата седмица. 

Мадона често е критикувана, че се държи "неподходящо" за възрастта си. 64-годишната поп икона нарича подобни нападки предразсъдъци към възрастта и заявява, че няма да се промени, за да угоди на хейтърите. 

Тя е благодарна, че има своя творчески живот, който я вдъхновява и поддържа:

Новини