Спайдърмен влиза в мултивселената на Marvel

Официално излезе новият трейлър на дългоочакваното филмово заглавие, след като изтече в социалните мрежи в неделя

24 август 2021
social
Снимка от YouTube

Официалният трейлър на дългоочаквания филм на Marvel “Спайдърмен: Без път към дома" излезе тази нощ, след като в неделя изтече в социалните мрежи.

Директорът на Sony Motion Pictures Group Tom Rothman представи видеото с Tom Holland и Benedict Cumberbatch. Клипът показва, че Питър Паркър ще трябва да изправи пред най-опасния си противник до момента - миналото. След почти година спекулации, сега трейлърът потвърждава, че сюжетът на новата продукция ще бъде разположен върху вече показаната в сериала "Локи" линия на мултивселената, която ще събере Holland с всички врагове на Спайдърмен, които сме виждали във филмите за супергероя досега - Доктор Октопод на Alfred Molina, Електро на Jamie Foxx и Зеления гоблин на Willem Dafoe.

В последния филм от поредицата идентичността на Спайдърмен беше разкрита и предвид предстоящите изпитания, животът на гимназиста Питър се превръща в истински хаос.

“За да съм честен, никога не съм искал да те лъжа", казва Holland на своята екранна(а и реална) партньорка Zendaya и добавя "Но как казваш на някого, че си Спайдърмен".

В търсене на свръхестествено решение на проблемите Паркър се обръща за помощ към Доктор Стрейндж (Cumberbatch), който да му предложи някое заклинание, което да заличи разкриването му и да върне нещата, както са били. Това обаче изпраща Паркър и Стрейндж в мултивселена и ги поставя пред неизвестни опасности.

Zendaya отново ще влезе в образа на Ем Джей, Jacob Batalon като Нед Лийдс, Marisa Tomei е леля Мей, Benedict Wong отново ще бъде Уонг, а Jon Favreau - Хепи Хоган. Jon Watts се завръща на режисьорския стол, който заема за трети път.

Foxx по-рано разкри в Instagram, че за втори път след "Невероятният Спайдърмен 2" от 2014 г. ще изпълни ролята на Електро, след като изигра злодея в другия франчайз за Спайдърмен. Феновете направиха петиция с искане и актьорите Tobey Maguire и Andrew Garfield, които влязоха в костюма на Спайди в предишните две поредици за супергероя, да се присъединят към новия филм от серията на Marvel и Sony, но засега няма информация дали това ще се случи.

В официалния акаунт на филма в Twitter се пошегуваха с изтичането на трейлъра в неделя, като написаха "Да поздравим истинските фенове, които гледат трейлъра за първи път в този момент".

Watts също се пошегува, като публикува видео в стил "Генезис" в Instagram и написа: “Така, както го вижда режисьорът".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jon Watts (@jnwtts)

“Спайдърмен: Без път към дома" се очаква в кината на 17-и декември.

Новини