Steven Tyler е излязъл от центъра за лечение на зависимости

Фронтменът на Aerosmith постъпи там доброволно заради употребата на обезболяващи

04 юли 2022
social
Снимка от facebook

Steven Tyler е излязъл от центъра за рехабилитация и лечение на зависимости. 

През май беше съобщено, че фронтменът на Aerosmith е постъпил доброволно в такова заведение, заради употребата на обезболяващи. 

“Както много от вас знаят, нашият обичан брат Steven от години работи по своята трезвеност”, написаха от бандата в социалните мрежи тогава. “След като се подложи на операция на крака в подготовка за сцената се наложи да приема обезболяващи, а това отново го отклони от правия път и той доброволно се записа в програма за лечение, за да се концентрира върху здравето и възстановяването си. Много съжаляваме, но трябва да информираме феновете и приятелите ни, че се налага да отменим първите си концерти от серията в Лас Вегас през юни и юли, докато той се погрижи за състоянието си”. 

Сега представител на групата е заявил пред сп. People, че Tyler е напуснал рехабилитационната клиника, чувства се много добре и няма търпение да се върне на сцената. 

През уикенда стана ясно, че Linda Kramer, съпругата на барабаниста на Aerosmith, Joey, е починала на 55 г. Причината не беше съобщена. През март беше съобщено, че Kramer ще се оттегли временно от бандата, за да се фокусира върху семейството си “в тези несигурни времена”. 

Шоуто на Aerosmith в Лас Вегас “Deuces Are Wild” ще стартира през септември.

 

Новини