Taylor Swift добави още дати за концерти в Европа, пропуска "Гластънбъри"

06 юли 2023
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift добави още 14 дати за концерти в Европа, част от световното ѝ турне "Eras". Подгряващи за новите шоута ще бъде групата Paramore. От графика на турнето на този етап изглежда, че звездата няма да участва като хедлайнер на фестивала "Гластънбъри" следващата година. 

Допълнителни дати за концерти ще има в Париж, Стокхолм, Лисабон, Лион, Единбург и Ливърпул, Лондон, Дъблин, Амстердам, Милано, Гелзенкирхен, Варшава и Виена.

Трите дати в Дъблин съвпадат с уикенда на "Гластънбъри", което означава, че певицата няма да се изяви на популярния музикален фестивал. 

Наскоро се появи слух, че Swift е едната от двете дами, с които вече има уговорка да бъдат хедлайнери следващата година.

В Twitter певицата написа: “Не мога да сдържам вълнението си, защото добавихме още 14 нови шоута към "Eras Tour". И ще имам възможност да пътувам по света за участия с @paramore! С Hayley [Williams] сме приятелки още от тийнейджърските си години в Нашвил и сега ще обикаляме Великобритания/Европа следващото лято??? Крещя???”.

Paramore вече откриха няколко концерта на Swift в САЩ, а вокалистката Hayley Williams участва и в презаписаното издание на албума на Swift "Speak Now (Taylor’s Version)". Двете пеят в "Castles Crumbling" - парче, включено в секцията "От архива". В тази част мегазвездата добавя песни, за които е имало слухове, че са написани за "Speak Now", но не са били записани. Колекцията ще излезе утре, 7-и юли. 

Новини