Taylor Swift добави още дати за турнето "Eras" в Европа

28 юни 2023
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift добави нови дати в графика на турнето си "Eras". Дни след като обяви, че след САЩ и Латинска Америка обиколката ще се насочи към Европа, Азия и Австралия, 33-годишната поп звезда съобщи за още 9 спирки в програмата. Единият от концертите е в Лос Анджелис, а останалите 8 ще зарадват европейските фенове.  

Акаунтът на мениджърския екип на певицата в Twitter - Taylor Nation - публикува актуализирани постери за турнето, които разкриват, че в Лос Анджелис, Париж, Стокхолм, Цюрих, Хамбург, Мюнхен, Варшава, Виена и Лондон ще има по едно допълнително шоу. 

“Още 9 #TSTheErasTour шоута блесват като диаманти в небето", пише в туита - текст, който предпраща към песента на Swift “The Lucky One” от албума "Red (Taylor’s Version)". Съобщението препраща феновете към сайта на звездата за повече подробности как да си подсигурят билети. 

До средата на август Swift има 6 концерта в американски градове, включително Лос Анджелис. След това хитовото шоу ще се премести в Латинска Америка, където дати са предвидени до ноември. 

През февруари 2024 г. Swift ще има серия концерти в Япония, после в Австралия, Европа и в още няколко азиатски държави. Тази част от турнето ще продължи до август според графика, поне засега. 

Новини