Taylor Swift изпълни кавър на “This Is What You Came For”

15 юни 2024
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift обича да поднася приятни изненади на почитателите си и публиката на концерта ѝ в Ливърпул остана много доволна от това, което звездата беше подготвила специално за тях. 

По време на шоуто си изпълнителката изпълни кавър на хита на Rihanna и Calvin Harris “This Is What You Came For”. Swift е сред авторите на парчето от 2016 г. под псевдонима Nils Sjöberg. 

Певицата комбинира песента със своята “Gold Rush”. 

“Всеки път имам акустичен сегмент и всеки път се старая да избера неща, които мисля, че бихте искали да чуете, може би неща, които са малко неочаквани. Да видим как ще се справим тази вечер", казва певицата във видео от концерта преди да започне да пее, свирейки на китара. 

Swift пише песента за Rihanna и Harris, докато има връзка с известния диджей. В рубриката "Musicians on Musicians" на сп. Rolling Stone тя говори с Paul McCartney за първоначалното си решение да запази в тайна участието си в създаването на парчето.

“Писах по името Nils Sjöberg, защото това са две от най-популярните мъжки имена в Швеция. Написах песен със заглавие "This Is What You Came For", която в крайна сметка беше изпълнена от Rihanna. И за известно време никой не знаеше. Спомням си, че съм чувала как Prince е написал "Manic Monday", но не е разкрил тази информация в продължение на няколко месеца".

Swift е пяла “This What You Came For” само още два пъти - веднъж на концерт на Формула 1 през 2016 г. и на следващата година по време на едно от концертните партита, които се организират покрай Супербоул. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини