“Tears Dry on Their Own” на Amy Winehouse има обновен клип

11 април 2024
Amy Winehouse
Снимка от YouTube screenshot

Преди премиерата на биографичния филм за Amy Winehouse, "Back to Black", който излиза по кината в Европа от 12 април, клип на покойната звезда получи изненадващо обновление. 

Музикалното видео на “Tears Dry on Their Own” в сайта YouTube беше качено наново с добавени невиждани досега кадри от снимките за оригинала. 

Подобно на наскоро преиздаденото видео на “In My Bed”, което се появи по-рано тази година по повод 20 години на дебютния албум на Winehouse "Frank" (2004 г.), новата визуализация на “Tears Dry on Their Own” съчетава оригиналния клип с новите кадри, плод на работата на режисьора David LaChapelle в Лос Анджелис през 2007 г. 

“Tears Dry on Their Own” е една от песните на Winehouse в саундтрака към филма "Back to Black". Колекцията включва три песни от "Frank", три от "Back to Black", пет песни от изпълнители, вдъхновявали певицата - Billie Holiday, The Shangri-Las, Minnie Riperton, Sarah Vaughan и Dinah Washington, и новата песен на Nick Cave “Song for Amy”. Cave и дългогодишният му партньор Warren Ellis са написали и музиката за биографичния филм.

В "Back to Black" главната роля изпълнява актрисата Marisa Abela. Филмът е заснет с подкрепата на семейството на Winehouse.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини