Timbaland, Justin Timberlake и Nelly Furtado издават нова песен след броени дни!

24 август 2023
Timbaland
Снимка от YouTube screenshot

Звездното трио в състав Timbaland, Justin Timberlake и Nelly Furtado официално се завръща. 

Популярният продуцент обяви в социалните мрежи, че новата му песен с известните певци е готова и ще излезе съвсем скоро - на 1-ви септември. В публикацията си той добави и видео, което ни връща 16 години назад към времената от първата им колаборация "Give It to Me". Включени са и кадри на всеки от тримата в студиото. 
 

Засега остава мистерия какво е заглавието на новото парче, но в края на клипчето се чува откъс от песента с вокалите на Timberlake и на Timbaland. 

Justin и Nelly също информираха феновете си за предстоящата колаборация, като споделиха клипчето в Instagram Story.

За завръщането на триото се разбра през юли, когато Timbaland и певицата споделиха снимка от видео разговор. На кадъра се виждат продуцентът и Justin в студиото, а Nelly се усмихва от другия край на видео връзката.

Timbaland работи и по отделно с Justin и Nelly. През 2006 г. той продуцира техните албуми съответно "FutureSexLoveSounds" и "Loose", които стигнаха до върховете на класациите. Продуцентът си партнира с Timberlake и за последния му албум "Man of the Woods". 

Наскоро в интервю за Variety Timbaland разкри, че с певеца са завършили най-новия му проект. Той обаче не даде повече подробности, а каза само, че музиката звучи страхотно и зависи от Timberlake кога и как ще го представи.  

Новини