Usher разкрива приоритетите за шоуто на полувремето: „Трябва да бъде перфектно“

19 януари 2024
Usher
Снимка от БГНЕС

Usher изпитва нужда да бъде перфектен на представлението си на полувремето на Super Bowl следващия месец. Изпълнителят в момента е зает с подготовката на обхващащ кариерата сет за Super Bowl LVIII на 11 февруари на в Лас Вегас. Говорейки пред Vogue, Usher сподели защо не само иска да свърши страхотна работа за себе си, но и за феновете, които винаги са го подкрепяли.

„Трябва да е перфектно“, каза той за 13-минутния сет. „Правя това от 30 години. Искам хората, които са били част от моя път, да се чувстват като на празник.“

Подробностите за предстоящото впечатляващото представление се пазят в тайна, но Usher разкри няколко неща, които феновете могат да очакват, от страхотна хореография и промяна на костюма до каране на ролкови кънки и специални гости, съобщава Billboard.

„Не само R&B музика, но R&B представление, R&B дух.“ Размишлявайки върху въздействието на други чернокожи артисти и емблематични фигури, той каза: „Мисля за факта, че успях да мина през парадния вход в резултат на тяхната саможертва и способности.“

Usher няма търпение да сподели страстта си с милионите зрители, които се очаква да гледат Супербоул, казвайки, че идеята „ме накара да се почувствам радостен“.

Изпълнителят на "Risk It All" също се надява, че дори и зрителите, които се интересуват повече от спортната страна на нещата, все ще могат да намерят нещо "лековито" в изпълнението.

Новини