The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
"Усмивката" на Katy Perry замръзна
Снимка: facebook
"Усмивката" на Katy Perry замръзна Понеделник, 27.07.2020 г., 22:07 ч. Коронавирусът отложи премиерата на новия албум на звездата "Smile"

Новият албум на Katy Perry ще се забави. Певицата съобщи в социалните мрежи, че колекцията "Smile" ще излезе малко по-късно от предвиденото - вместо на 14-и август, можем да я очакваме на 28-и август. Причината за забавянето са проблеми в продукцията, предизвикани от коронавирусната пандемия.

"Дамм. Много ми е неприятно да ви го захвърля `като пай в лицето... но ако 2020-а ме научи на нещо, то това е да не се привързвам много към плановете си и да бъда гъвкава", пошегува се звездата с поредица снимки от фотосесията на албума, в която се вижда как по лицето е запратен сметанов сладкиш.

Бременната Katy Perry на преден план в нов клип

Бременната Perry обеща, че ще се реваншира на феновете си. Тя заяви, че ще се включва на живо в социалните мрежи всяка неделя до премиерата на албума и в продължение на 30 минути ще разговаря с почитателите си за "Smile" и ще отговаря на въпроси, а дори може да пусне и някои от песните. Както самата изпълнителка уточнява, това ще бъде възможно ако бебето й не се роди междувременно.

Коментари