Victoria Beckham: Да си слаба е старомодно

Стандартите за красота са се променили според дизайнерката

19 май 2022
social
Снимка от instagram

Стандартите за красота са се променили според модната икона Victoria Beckham. Дизайнерката и бивша певица от Spice Girls даде интервю за женско списание, в което обяви, че да си слаба е старомодно. Според нея днес жените искат да изглеждат здрави и да имат извивки по тялото си.

Victoria разказа, че наскоро е била в Маями, където е видяла много жени с по-пищни тела, които са изглеждали страхотно и са показвали извивките си с увереност и самочувствие. Звездата заяви, че се надява един ден и 10-годишната ѝ дъщеря Harper да има подобно отношение към себе си.

Beckham сподели също, че с възрастта е намерила собствения си баланс по отношение на здравето и тренировките. Тя не се стреми към определен размер, въпреки че винаги е била много слаба и цял живот спазва строга диета. По думите ѝ важното е да знаеш коя си и да си щастлива от това. Намерила е баланса между това да се забавляваш и да си дисциплинирана в здравословното хранене и фитнеса. Според нея когато човек е млад се бунтува срещу този баланс. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Новини