Victoria Beckham най-после ще се събере със Spice Girls

Преди дни бившата певица пя "Stop" на караоке по време на ваканцията си

28 юли 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Victoria Beckham най-после ще се събере с останалите дами от Spice Girls, но не за музика, а за нов документален сериал за групата.

Бившата певица, която смени професията с тази на моден дизайнер, е подписала договор за участие в поредицата заедно с Mel B, Melanie C, Emma Bunton и Geri Horner. Изпълнителките ще работят с режисьора Jason Hehir, който стои зад "The Last Dance" - хитовия документален сериал на Netflix за баскетболната суперзвезда Michael Jordan, който спечели награда "Еми".

Mel B разкри новината в интервю в Австралия. Според информацията документалната поредица ще разкаже за пътя на петте британки към славата и ще включва архивни кадри и интервюта.

А миналата събота Victoria се прояви като Пош Спайс за първи път от доста време. Съпругът ѝ David публикува в социалните мрежи видео от семейната им ваканция във Франция. В него Victoria пее и танцува хореографията от клипа на хита на Spice Girls "Stop" от 1997 г., част от втория им албум "Spiceworld". "Караоке вечер с единствената и неповторима Пош Спайс", написа към клипчето David.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)

"Spiceworld" през ноември навършва 25 години и Melanie C намекна, че се очакват изненади по този повод.

Легендарната момичешка група от 90-те години на миналия век се събра за турне през 2019 г., но без Victoria.

Според слуховете петте дами ще празнуват заедно 50-ия юбилей на Geri през септември и ще пеят заедно за първи път от участието им в церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Spice Girls дебютираха през 1994 г. и се превърнаха в най-успешната женска група с историята. Geri обаче напусна внезапно през 1998 г., а останалите четири момичета се разделиха през 2000 г. Те се събраха отново за турне през 2007 г.

 

Новини