David Beckham отговори ще се съберат ли Spice Girls

15 юни 2024
Victoria Beckham
Снимка от БГНЕС

Слухове за събиране на Spice Girls се носят упорито и почти постоянно, особено през последните месеци, откакто Mel B загатна, че скоро ще има добри новини за феновете. 

Бившата футболна звезда и съпруг на Victoria Beckham, David Beckham, обаче попари надеждите на милионите верни почитатели на групата.

Петте дами се събраха през април на партито за 50-ия рождения ден на бившата си колега и заедно изпълниха хита от 1998 г. "Stop" за радост на присъстващите. Оттогава очакванията за турне се засилиха.

Сега обаче David каза, че няма начин това да се случи.

"За съжаление, това няма да стане", коментира той пред сп. Variety по повод събирането им за юбилея на съпругата му. 

"Victoria беше много щастлива да види момичетата, това беше важна част от живота ѝ, но както се вижда всяка от тях вече има свой живот и свои ангажименти. Те просто се събират от време на време по някакви поводи и правят по нещо заедно. Знам какво искат хората и честно казано, вероятно аз бях най-развълнуван от всички". 

David признава, че му е било много приятно да види всички в една стая, защото те не са пяли заедно от над 15 години. Друг повод за вълнението му било, че най-малкият му син е свирил на китара по време на импровизираното им шоу. 

По думите на David Beckham Victoria е прекалено заета работата покрай модната и козметичната си марка, и едва ли би могла да вмести още задачи в натоварения си график. 

"Ако някой е по-зает от мен, то това е тя". 

Последната официална изява на Spice Girls беше на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. През 2019 г. Geri Halliwell, Mel B, Mel C и Emma Bunton направиха кратко турне, но без участието на Victoria.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини