Вижте Melissa McCarthy за първи път като Урсула в "Малката русалка"

15 Февруари 2023
Melissa McCarthy
Снимка от БГНЕС

Като част от начините за отбелязване на своята 100-годишнина, студиото Disney представи нов тийзър на игралната версия на "Малката русалка". Във видеото Melissa McCarthy за първи път се появява като морската вещица Урсула. Нейният коварен смях също може да се чуе в края на клипчето. 

Певицата Halle Bailey, която е в ролята на Ариел, отново изпълнява популярната песен от анимацията “Part of Your World”. Тя озвучава сцени от подводния свят на русалките, както и емблематичната сцена, в която Ариел и принц Ерик за малко да се целунат. В неговия образ е непознатият актьор Jonah Hauer-King, а Javier Bardem е властелинът на океана крал Тритон. Daveed Diggs озвучава рака Себастиан, Jacob Tremblay е рибата Флаундър, а Awkwafina дава гласа си на чайката Скатъл. 

Новият тийзър излиза 5 месеца след първия, който беше показан на изложението на компанията D23 Expo. В него за първи път чухме Halle да пее “Part of Your World” и изпълнението ѝ получи похвала от Jodi Benson, която озвучава Ариел в анимацията на Disney от 1989 г. “Halle, ти си абсолютно невероятна!", написа тя в Instagram и добави "Много се гордея с теб". Halle отговори: "Благодаря ти много @JodiBenson. Това значи много за мен, защото идва от теб! Ти направи Ариел вълшебна за нас". 

Анимацията стартира така наречения "Ренесанс" на Disney. В този период студиото създава също "Красавицата и Звяра", "Цар Лъв", "Аладин" и други. "Малката русалка" спечели 235 милиона долара в бокс-офиса. Филмът беше награден с две награди "Оскар" - за оригинална музика и оригинална песен към филм.

Игралната версия на "Малката русалка" ще излезе по кината на 26-и май. 

Новини