Всичко, което искаме за Коледа, е... Барби-Mariah Carey

17 ноември 2023
Mariah Carey
Снимка от Instagram

На фона на Барби-манията тази година и точно за началото на празничния сезон феновете на Mariah Carey ще могат да се сдобият с умалено копие на Кралицата на Коледа. 

Компанията производител на прочутата кукла създаде играчка с образа на певицата, която "улавя нейното характерно излъчване и бляскав стил". Куклата е облечена с блестяща червена рокля, носи червени обувки с високи токчета и красиви бижута, включително пръстен с пеперуда, какъвто има и самата Mariah. Певицата лично е одобрявала всеки детайл от проекта. 

Звездата сподели в изявление, че за нея да има кукла Барби с нейния образ е сбъдната мечта. 

"Да имам своя кукла Барби е сбътната мечта, която се случва веднъж в живота! Ако можех да се върна назад във времето и да кажа на себе си като малко момиче, че един ден ще има кукла Барби, създадена по мое подобие, мисля, че тя просто ще откачи от радост! Надявам се всички колекционери и фенове да се наслаждават на коледния сезон и дано куклата Mariah бъде едно прекрасно допълнение към него!"

Куклата ще се продава за 75 долара в онлайн магазина на производителя до изчерпване на количествата. 

Тази седмица Carey стартира коледното си турне "Merry Christmas One and All", което продължава и през декември. В неделя звездата ще пренесе коледното настроение на сцената на музикалните награди на Billboard с изпълнение на вечния си коледен хит “All I Want for Christmas Is You”.

Carey е поредната музикална легенда, която получава своя кукла Барби. Наскоро бяха представени умалени копия на Stevie Nicks, Tina Turner и Gloria Estefan.

Новини