Възторжени коментари за "Смъртта може да почака" след премиерата в Лондон

Специалното събитие уважиха две кралски двойки

29 септември 2021
social
Снимка от facebook

В Лондон се състоя световната премиера на последния филм за Джеймс Бонд с Daniel Craig в главната роля. Прожекцията се осъществи 18 месеца след първоначално планираната дата, а причината за забавянето е пандемията. "Смъртта може да почака" е петият филм за агент 007 с участието на Daniel Craig. Британският актьор заяви, че е много горд, но е време да продължи напред.

За разлика от обикновено, този път специалното филмово събитие беше уважено от две кралски двойки - в "Роял Албърт Хол" пристигнаха херцогът и херцогинята на Кембридж, принц Уилям и Катрин, както и принцът на Уелс Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Clarence House (@clarencehouse)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Clarence House (@clarencehouse)

Блясъкът на червения килим допълваха и актрисите от филма Naomie Harris, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas и Judi Dench. Присъстваха и режисьорът Cary Joji Fukunaga, актьорите Rami Malek, Ben Whishaw и Jeffrey Wright, композиторът Hans Zimmer и изпълнителите на официалната песен към 25-ия филм за Бонд Billie Eilish и Finneas O’Connell.

Филмовата индустрия зорко ще следи през следващите седмици представянето в бокс-офиса на "Смъртта може да почака", за да разбере дали филмът ще успее да изкуши зрителите да се завърнат масово в кината, които дълго време бяха затворени заради пандемията. Големите киновериги във Великобритания обявиха, че не са имали толкова големи предварителни продажби на билети от преди началото на пандемията. А критиците вече обсипаха филма с възторжени коментари.

Продуцентът Barbara Broccoli, която е начело на франчайза заедно с Michael G. Wilson, каза, че търсенето на следващия актьор за ролята на Джеймс Бонд няма да започне преди следващата година: "Искаме да дадем време на Daniel да отпразнува този момент. Следващата година ще започнем да мислим за бъдещето".

Новини