За часове Coldplay продадоха над 1 милион билета за концерти

Заради големия интерес от групата обявиха още дати към вече оповестените допълнителни концерти в Европа и Великобритания следващото лято

26 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

За часове Coldplay са продали 1,4 милиона билета за концерти следващата година в Европа и Великобритания. 

Тази седмица бандата приключи изявите си на Острова, част от световното турне “Music Of The Spheres”, сред тях и шест вечери на стадион “Уембли” в Лондон. На един от тях присъства и рок легендата Mick Jagger. Шоута в Европа имаше през юли и в началото на август. 

В понеделник Chris Martin и компания обявиха нови дати за концерти следващата година във Великобритания и на Стария континент през май, юни и юли. Билетите бяха пуснати в продажба вчера. 

А заради големия интерес от групата днес зарадваха феновете с новината, че добавят още дати към вече обявените допълнителни концерти. Така още три шоута ще има в Коимбра, Португалия, две в Барселона, Испания, две в Манчестър и едно в Кардиф във Великобритания. Добавени са и още концерти в Неапол, Милано, Цюрих, Гьотеборг и Амстердам. 

Според данните до момента са продадени над 5.4 милиона билета за турнето на Coldplay в Латинска и Северна Америка, и в Европа, което включва иновативни технологии, за да бъде по-щадящо за природата. 

 

Новини