The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Звезди на алеята на славата за актьорите от "Любовна история"
Звезди на алеята на славата за актьорите от
Снимка: instagram
Звезди на алеята на славата за актьорите от "Любовна история" Петък, 12.02.2021 г., 14:09 ч. Ali MacGraw и Ryan O’Neal получават номинации за "Оскар" за ролите си

Малко повече от 50 години след излизането му на екран, звездите на класическия романтичен филм "Любовна история" Ali MacGraw и Ryan O’Neal ще получат звезди на холивудската Алея на славата. 81-годишната актриса и 79-годишният актьор ще бъдат почетени на виртуална церемония днес.

Превъплъщенията в образите на богаташкия син Оливър Барет IV и момичето от работническата класа Дженифър "Джени" Кавилери в "Любовна история" носят номинации н а Ali MacGraw и Ryan O’Neal за "Оскар". Техните звезди ще бъдат 2692-рата и 2693-тата на прочутата алея в Холивуд. Тази на актьора се намира между звездите на екранната му партньорка и истинската му любов - актрисата Farrah Fawcett.

"Очаровани сме от възможността да почетем Ali MacGraw и Ryan O’Neal - звездите на един от най-знаковите романтични филми в историята на киното", казва продуцентът на церемониите Ana Martinez.

Очаква се на виртуалното представяне на звездите на O’Neal и MacGraw да говори актьорът Tommy Lee Jones, който прави дебюта си в киното с малка роля във филма "Любовна история", излязъл на екран през декември 1970 г. По случай 50-ата годишнина тази седмица излиза лимитирана реставрирана версия на лентата на Blu-ray диск. 

Коментари