Звезди на алеята на славата за актьорите от "Любовна история"

Ali MacGraw и Ryan O’Neal получават номинации за "Оскар" за ролите си

12 Февруари 2021
social
Снимка от instagram

Малко повече от 50 години след излизането му на екран, звездите на класическия романтичен филм "Любовна история" Ali MacGraw и Ryan O’Neal ще получат звезди на холивудската Алея на славата. 81-годишната актриса и 79-годишният актьор ще бъдат почетени на виртуална церемония днес.

Превъплъщенията в образите на богаташкия син Оливър Барет IV и момичето от работническата класа Дженифър "Джени" Кавилери в "Любовна история" носят номинации н а Ali MacGraw и Ryan O’Neal за "Оскар". Техните звезди ще бъдат 2692-рата и 2693-тата на прочутата алея в Холивуд. Тази на актьора се намира между звездите на екранната му партньорка и истинската му любов - актрисата Farrah Fawcett.

"Очаровани сме от възможността да почетем Ali MacGraw и Ryan O’Neal - звездите на един от най-знаковите романтични филми в историята на киното", казва продуцентът на церемониите Ana Martinez.

Очаква се на виртуалното представяне на звездите на O’Neal и MacGraw да говори актьорът Tommy Lee Jones, който прави дебюта си в киното с малка роля във филма "Любовна история", излязъл на екран през декември 1970 г. По случай 50-ата годишнина тази седмица излиза лимитирана реставрирана версия на лентата на Blu-ray диск. 

Новини