25 години брак: David и Victoria Beckham отново като младоженци

04 юли 2024
Beckham
Снимка от БГНЕС

David и Victoria Beckham отпразнуваха сребърна сватба и по този повод решиха да направят разходка назад в миналото.

Двамата се ожениха на 4 юли 1999 г. и сега зарадваха последователите си в Instagram със снимки, на които са облечени в същите официални тоалети, които носиха на сватбеното си тържество. 

50-годишната Victoria се пошегува, че все още успяват да се поберат в прочутите си дрехи. 

"Дамм, все още го можем! 🤣 Не мога да повярвам, че са минали 25 години и още ни стават! 💜💍", написа тя към кадрите от специалната фотосесия. 

"Обичаме ви много xxxx", добави тя, тагвайки техните деца Brooklyn Beckham, 25 г., Romeo Beckham, 21 г., Cruz Beckham, 19 г. и Harper Beckham, 12 г.

"След всички тези години продължаваш да ме разсмиваш! @davidbeckham xx", пише дизайнерката към снимка на двамата със съпруга ѝ в Instagram Stories, на която се смеят.
 

"Мисля, че лилавото е нашият цвят!", гласи посланието на бившата певица от Spice Girls към селфи с David, на което са облечени с въпросните дрехи. Следва снимка на Cruz, който носи сватбения костюм на баща си.

"Пасва ми идеално", пише Cruz и честити годишнината на родителите си.

За самата сватбена церемония булката носеше рокля в цвят шампанско, създадена специално за нея от дизайнерката Vera Wang. Този следобед Victoria продължи с носталгичните постове с нова серия снимки, които проследяват забавни моменти от подготовката за сватбата преди 25 години. Един от кадрите показва пробата на булчинската ѝ рокля. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини