Adele обяви новите дати за серията си концерти в Лас Вегас

През януари певицата отложи шоуто ден преди началото

25 юли 2022
social
Снимка от facebook

Adele обяви новите дати за серията си концерти в Лас Вегас. 

През януари звездата отмени внезапно поредицата “Уикенди с Adele”, ден преди първото шоу, с обяснението за организационни проблеми, свързани с пандемията. 

Сега британската певица съобщи дългоочаквания нов график за концертите, който включва освен пренасрочените 24 шоута и още 8 допълнителни дати. Серията ще започне на 18 ноември тази година и ще завърши на 25 март 2023 г. 

При продажбата на билети феновете, които са закупили пропуски за отменените концерти, ще бъдат с приоритет, се казва в съобщението на сайта на изпълнителката. 

В социалните мрежи Adele написа: "Думите не могат да опишат колко съм щастлива, че най-после мога да обявя пренасрочените шоута. Наистина бях много нещастна за това, че трябваше да ги отменя. Но след това време, което ми се струва цяла вечност, в която се опитвах да се справя с логистиката на шоуто, което наистина исках да представя, сега се вълнувам повече от всякога, знаейки, че ще се осъществи! Знам, че за някои от вас това беше ужасно решение от моя страна, и аз винаги ще съжалявам заради това, но ви уверявам, че беше правилното решение. Да бъда с вас в толкова интимна обстановка всяка седмица е нещо, което очаквам с огромно нетърпение и ще ви дам най-доброто от себе си”. 

Новини