"Амстердам" разказва за най-шокиращите престъпни заговори в Америка

Крисчън Бейл, Марго Роби,Робърт Де Ниро и Тейлър Суифт са само част от звездния актьорски състав

14 септември 2022
social
Снимка от Форум Филм България

Най-шокиращите и необикновени престъпни заговори в историята на Америка са събрани във филма “Амстердам”, който нови неподправения творчески почерк на режисьора и сценарист Дейвид О. Ръсел. 

Лентата разказва увлекателна, заплетена и шокираща история, която по изключително забавен и интелигентен начин комбинира исторически факти и измислица, като доказва за пореден път на какво е способен човек в името на честта и парите. 

В звездния актьорски състав са Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Робърт Де Ниро, Зоуи Салдана, Крис Рок, Аня Тейлър-Джой и Тейлър Суифт. 

Новият трейлър на филма ни запознава с колоритните главни действащи лица, замесени в амстердамската афера, и засилва мистерията около истинския извършител на печалното престъпление в центъра на сюжета и тайната организация, твърдо решена да владее света. Но кой е убиецът? И наистина ли главните герои са толкова невинни, колкото се изкарват? Отговорите на тези и на много други въпроси, ще ни бъдат поднесени чрез уникална атмосфера, много черен хумор и забележителни актьорски изпълнения. 

Действието на “Амстердам” се развива през 30-те години на ХХ в. и разказва за двама войници и една медицинска сестра, които са обвинени в убийство, което не са извършили. Докато разследващите дишат във вратовете им, тримата приятели, които са дали обет да се защитават един друг на всяка цена, трябва да открият истинския извършител на престъплението и да изчистят имената си, преди да е станало прекалено късно. Ситуацията се усложнява допълнително, когато колоритното трио се натъква на скандална конспирация с невиждани мащаби. 

Провокативната мистерия на “Амстердам” ще се разкрие в кината на 7-и октомври. 

Новини