The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Antonio Banderas влиза в ролята на водещ
Antonio Banderas влиза в ролята на водещ
Снимка: facebook
Antonio Banderas влиза в ролята на водещ Четвъртък, 02.07.2020 г., 16:10 ч. Актьорът ще бъде домакин на наградите “Гоя”

Antonio Banderas ще бъде водещ на церемонията за връчване на испанските филмови награди "Гоя". Събитието ще се състои на 27 февруари 2021 г. в родния град на актьора Малага.

Banderas за първи път влиза в ролята на водещ на шоуто, което отличава най-доброто от испанското кино през изминалата година. Той ще сподели отговорната задача с María Casado, която е сред най-уважаваните телевизионни журналисти в Испания, президент на Телевизионната академия. 

Педро Алмодовар изследва себе си в “Болка и слава”

Banderas, който е сред най-известните испански актьори в света, има пет номинации и почетна статуетка "Гоя". Едва тази година обаче той успя да спечели трофея за работата си във филма на Pedro Almodóvar “Болка и слава”, изпълнение, което му донесе награда за най-добър актьор на кинофестивала в Кан и номинация за "Оскар"

Педро Алмодовар получи почетен "Златен лъв"

От Испанската филмова академия споделиха плановете си церемонията да се проведе с ограничена публика, при спазване на строги мерки за безопасност съобразно препоръките на експертите във връзка с коронавирусната пандемия. Продуцентската компания на Banderas "Teatro Soho TV" е ангажирана в организацията на събитието, което ще се проведе в театъра "Teatro del Soho", който е основан от актьора.

Коментари