Beyoncé и дъщеря ѝ Blue Ivy участват в новия филм "Муфаса: Цар Лъв"

30 април 2024
Муфаса
Снимка от Форум Филм България

Beyoncé и дъщеря ѝ Blue Ivy Carter участват в предистория на "Цар Лъв". Мегазвездата и първородното ѝ дете, което е на 12 години, дават гласа си на герои в новия филм на Disney - "Муфаса: Цар Лъв". 

Първият трейлър на продукцията излезе преди часове и показва кадри от историята на един от най-обичаните и вдъхновяващи образи, създавани някога, оставил дълбока следа в киното, популярната култура и сърцата на няколко поколения зрители. Хитовата анимация "Цар Лъв" излиза през 1994 г., а през 2019 г. с помощта на съвременните технологии беше създадена фотореалистичната версия. Сега "Муфаса: Цар Лъв" ще ни отведе на ново пътешествие, за да научим как лъвът без капка благородна кръв се превръща в цар.

Във видеото не се чуват гласовете на Beyoncé и Blue Ivy, но имената им се изписват на финала заедно с другите актьори в екипа - Aaron Pierre, Kelvin Harrison Jr., John Kani, Seth Rogen, Billy Eichner, Mads Mikkelsen и Thandiwe Newton.

Beyoncé отново ще озвучава героинята си от оригиналния филм от 2019 г., Нала, а Blue Ivy дава гласа си на Киара - дъщерята на Нала и крал Симба. Последният говори с гласа на Donald Glover.

През 2019 г. носителката на 32 награди "Грами" работи и по саундтрака на филма, озаглавен "The Lion King: The Gift", който достигна второ място в американската класация за албуми Billboard 200. Част от музикалната колекция беше и песента “My Power”, която Beyoncé изпълняваше по време на концертите от турнето си "Renaissance", а Blue Ivy често участваше в хореографията.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини