Beyoncé изненада феновете си с ремикс на "Texas Hold 'Em"

04 април 2024
Beyonce
Снимка от instagram.com/beyonce

Beyoncé изненада феновете си с неочакван ремикс на хита си "Texas Hold 'Em". Новата версия, озаглавена "Texas Hold 'Em (Pony Up Remix)", освен обновена музика и включва допълнителен текст.

Песента излиза дни след премиерата на осмия албум на Beyoncé "Cowboy Carter", който спечели овациите както на феновете, така и на критиците. w

"Texas Hold 'Em" беше представен през февруари и оглави класациите в САЩ и Великобритания. Парчето също така се изкачи до номер 1 в Billboard Global 200 - класация, която подрежда най-стриймваните и продавани песни в над 200 територии по света. Това е първият път, когато Beyoncé достига върха на този чарт от неговото създаване през септември 2020 г.

Феновете харесаха ремикса и похвалиха звездата за способността ѝ умело и безупречно да смесва музикални жанрове по неочаквани и вълнуващи начини.

В сряда певицата стартира и загадъчен нов сайт, beencountry.com, който някои предполагат, че намеква за предстоящо обявяване на турне в подкрепа на новия албум.

В петък Spotify обяви, че осмият албум на носителката на "Грами" е най-стриймваният албум в музикалната платформа за един ден до този момент на годината. Това е и първият кънтри албум, който получава титлата.

"Cowboy Carter" съдържа 27 песни и беше издаден в петък след седмици на очакване. Според изпълнителката, въпреки звученето, характеристиките и класификацията в индустрията, това "не е кънтри албум, това е албум на Beyoncé".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини